Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FDF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FDF. Als je het bestand wilt openen FDF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FDF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Acrobat Portable Document Input Form Adobe Systems

Wat is een bestand FDF?

Tekstbestandsformaat gebruikt voor gegevens die worden uitgevoerd uit .PDF formuliervelden. Typisch kleiner dan PDF-bestanden, omdat ze alleen formulierveldgegevens bevatten, niet het volledige formulier. Kan worden gemaakt in Acrobat door Advanced & rarr.Forms & rarr.Export Forms Data in de menubalk te selecteren.

FDF-bestanden worden gewoonlijk verwerkt op webservers door .CGI-scripts.

Hoe een bestand openen FDF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FDF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FDF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FDF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FDF openen

Andere problemen met een bestand FDF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FDF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FDF:

  • het gekozen bestand FDF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FDF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FDF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand