Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FDI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FDI. Als je het bestand wilt openen FDI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FDI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Floppy Disk Image N/A

Wat is een bestand FDI?

Schijfafbeelding van een Amiga-programma, zoals een applicatie of een videospel. Biedt een exacte kopie van de volledige Amiga-schijf. Kan een run worden geladen op een pc met een Amiga-emulator.

Hoe een bestand openen FDI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FDI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FDI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FDI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FDI openen

Andere problemen met een bestand FDI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FDI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FDI:

  • het gekozen bestand FDI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FDI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FDI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand