Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FDM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FDM. Als je het bestand wilt openen FDM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FDM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Exchange Server Form Message Format Microsoft

Wat is een bestand FDM?

Elektronisch formulier dat is gemaakt met Microsoft Exchange Forms Designer, een formulier ontwikkelings applicatie. Bevat invoervelden die door gebruikers kunnen worden ingevuld. Kan worden verdeeld naar meerdere gebruikers via Microsoft Exchange Server.

Als u een FDM-bestand wilt maken, selecteert u eerst Opties & rarr. Gereedschap. Klik vervolgens op het tabblad 'Microsoft Exchange Server' en druk op de knop 'Formulieren beheren'. Selecteer een formulier uit het lijstvak en klik op "Opslaan als ...". Hiermee kunt u een FDM-bestand opslaan.

Om een ​​FDM-bestand te installeren, open hetzelfde venster 'Beheer formulieren' zoals hierboven en klik op 'Install'. Blader dan naar het FDM-bestand dat u wilt installeren en klik op 'OK'.

Hoe een bestand openen FDM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FDM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FDM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FDM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FDM openen

Andere problemen met een bestand FDM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FDM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FDM:

  • het gekozen bestand FDM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FDM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FDM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand