Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FDP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FDP. Als je het bestand wilt openen FDP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FDP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FMOD Designer Project Format Firelight Technologies

Wat is een bestand FDP?

Project bestand gemaakt door FMOD, een geluidsontwerp tool dat wordt gebruikt voor het authoriseren van game geluiden. Sla het ontwerp op voor geluidsevenementen, die geluiden zijn (iE, voetsporen, explosies en omgevingsgeluiden) die in de programmacode van het spel kunnen worden aangewend. Hiermee kunnen de geluiden programmatisch worden geactiveerd en aangepast terwijl het spel draait, waardoor een meer ingewikkelde gameplayomgeving wordt gecreëerd.

Een FMOD project is ingebouwd in een FMOD Events (.FEV) bestand en een FMOD Sound Bank (.FSB) bestand. Deze twee bestanden worden gebruikt door de game runtime om geluidsevenementen te activeren en afspelen.

Hoe een bestand openen FDP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FDP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FDP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FDP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FDP openen

Andere problemen met een bestand FDP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FDP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FDP:

  • het gekozen bestand FDP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FDP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FDP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand