Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FDR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FDR. Als je het bestand wilt openen FDR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FDR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Final Draft Document Format Final Draft

Wat is een bestand FDR?

Film-, tv- of play script gemaakt met Final Draft screenwriting software. Wordt gebruikt voor het schrijven van film scripts, tv-episodes en podiumspellen.

FDR-bestanden werden gebruikt in Final Draft versie 5-7. Versie 8 gebruikt de extensie .FDX voor documenten.

Hoe een bestand openen FDR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FDR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FDR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FDR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FDR openen

Andere problemen met een bestand FDR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FDR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FDR:

  • het gekozen bestand FDR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FDR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FDR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand