Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FDS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FDS. Als je het bestand wilt openen FDS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FDS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FME Desktop Custom Format Safe Software

Wat is een bestand FDS?

GIS-data bestand gemaakt door FME Desktop, een suite van ruimtelijke ETL (Extract, Transform, Load) applicaties. Winkels transformeerde ruimtelijke gegevens in een aangepast formaat. Gebruikt voor het exporteren van aangepaste datasets die geïmporteerd kunnen worden via het Reader Gallery-onderdeel van FME Desktop.

FDS-bestanden kunnen worden uitgevoerd in FME Workbench (een applicatie bij FME Desktop) door File & rarr te selecteren. Exporteren als aangepast formaat ....

Hoe een bestand openen FDS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FDS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FDS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FDS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FDS openen

Andere problemen met een bestand FDS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FDS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FDS:

  • het gekozen bestand FDS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FDS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FDS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand