Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FDX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FDX. Als je het bestand wilt openen FDX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FDX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Final Draft XML Document Format Final Draft

Wat is een bestand FDX?

Document gemaakt door Final Draft, een programma dat wordt gebruikt voor het schrijven van filmscripten, televisieafspraken en podiumspellen. Bevat document tekst, paginaformatering en script notities. Opgeslagen in een XML-formaat voor draagbaarheid.

Definitieve ontwerpdocumenten kunnen worden gedrukt op indexkaarten of door een scène worden doorzocht met de functies Scene View en Scene Navigator.

Hoe een bestand openen FDX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FDX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FDX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FDX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FDX openen

Andere problemen met een bestand FDX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FDX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FDX:

  • het gekozen bestand FDX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FDX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FDX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand