Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FEATURE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FEATURE. Als je het bestand wilt openen FEATURE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FEATURE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual Studio SharePoint Feature Format Microsoft

Wat is een bestand FEATURE?

Ontwikkelaar bestand gemaakt door Visual Studio, een software ontwikkeling programma. Opgeslagen als onderdeel van een Microsoft SharePoint-ontwikkelingsproject, en niet noodzakelijkerwijs nuttig buiten het toepassingsgebied van het project. Bevat een functie, die een aangepaste component is ingeschakeld in de software. Opgeslagen in een XML-formaat.

Hoe een bestand openen FEATURE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FEATURE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FEATURE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FEATURE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FEATURE openen

Andere problemen met een bestand FEATURE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FEATURE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FEATURE:

  • het gekozen bestand FEATURE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FEATURE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FEATURE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand