Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FEEDBACK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FEEDBACK. Als je het bestand wilt openen FEEDBACK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FEEDBACK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Expression SketchFlow Feedback Format Microsoft

Wat is een bestand FEEDBACK?

Bestand gemaakt door Microsoft Expression SketchFlow, een programma dat wordt gebruikt voor het ontwerpen van media en webapplicaties. Bevat feedback voor een ontwerp dat is opgeslagen in een .FLOW bestand. Mag redline-markeringen en opmerkingen bevatten. Gebruikt door recensenten voor het indienen van feedback aan het ontwerpteam.

FEEDBACK-bestanden kunnen geïmporteerd worden in een Expression SketchFlow-project, zodat applicatie ontwerpers de feedback kunnen beoordelen.

Hoe een bestand openen FEEDBACK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FEEDBACK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FEEDBACK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FEEDBACK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FEEDBACK openen

Andere problemen met een bestand FEEDBACK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FEEDBACK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FEEDBACK:

  • het gekozen bestand FEEDBACK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FEEDBACK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FEEDBACK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand