Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FEV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FEV. Als je het bestand wilt openen FEV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FEV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FMOD Audio Settings Format Firelight Technologies

Wat is een bestand FEV?

Audio-gebeurtenisbestand aangemaakt door FMOD, een geluidsontwerpgereedschap dat wordt gebruikt voor het authoriseren van spelgeluiden. Sla audio-evenementen op, zoals voetstappen, wapenvuur of omgevingsgeluiden. Gebouwd uit een FMOD project (.FDP bestand) en wordt gebruikt door de game runtime om geluiden te activeren.

FEV-bestanden bevatten de audio-ontwerpmetadata waarmee de spelprogrammacode spelgeluiden kan activeren. Een aparte FMOD Sound Bank (.FSB-bestand) dat de audiodata bevat, wordt ook gemaakt als het project is gebouwd. Deze twee bestanden zijn het uiteindelijke FMOD-project, en kunnen daarom vaak worden gezien als verpakkingen met spelinstallatiebestanden.

FEV-bestanden kunnen worden geopend en afgespeeld met de FMOD Event Player, een programma dat bij FMOD Designer is opgenomen.

Hoe een bestand openen FEV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FEV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FEV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FEV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FEV openen

Andere problemen met een bestand FEV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FEV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FEV:

  • het gekozen bestand FEV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FEV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FEV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand