Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FFIL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FFIL. Als je het bestand wilt openen FFIL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FFIL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mac OS X Data Fork Suitcase Format Apple

Wat is een bestand FFIL?

Inzameling van lettertypen die door Mac OS X worden gebruikt. Opslaan in een kofferformaat dan kan meerdere bitmap- of TrueType-lettertypen bevatten. Moet worden opgeslagen in de map Systeemfonts of gebruikersfonts.

Mac OS X-lettertypenkoffer bestanden gebruiken "FFIL" als de informatiecode van het bestandstype. Sommige FFIL-bestanden hebben mogelijk een andere bestandsuitbreiding, zoals .DFONT.

Hoe een bestand openen FFIL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FFIL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FFIL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FFIL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FFIL openen

Andere problemen met een bestand FFIL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FFIL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FFIL:

  • het gekozen bestand FFIL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FFIL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FFIL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand