Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FFINDEX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FFINDEX. Als je het bestand wilt openen FFINDEX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FFINDEX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FFmpegSource2 Media Index N/A

Wat is een bestand FFINDEX?

Index van keyframe / voorbeeldposities gemaakt door FFmpegSource2, een wrapper bibliotheek voor FFmpeg. Bevat gegevens die worden gebruikt voor het zoeken naar media tijdens het afspelen. Gemaakt wanneer audio- of videobestanden worden geopend als er nog geen index bestaat. Kan ook handmatig worden gemaakt met de FFindex functie.

FFmpegSource2 maakt standaard FFINDEX bestanden wanneer de media bestanden worden geïndexeerd. U kunt het standaardgedrag uitschakelen als u deze bestanden niet wilt maken.

FFmpegSource2 is ook beschikbaar als plugin voor het programma Avisynth en maakt FFINDEX-bestanden op dezelfde manier.

[Source File Name] .Ffindex - Standaardnaam FFmpegSource2 geeft de bestanden index.

Hoe een bestand openen FFINDEX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FFINDEX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FFINDEX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FFINDEX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FFINDEX openen

Andere problemen met een bestand FFINDEX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FFINDEX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FFINDEX:

  • het gekozen bestand FFINDEX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FFINDEX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FFINDEX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand