Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FFL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FFL. Als je het bestand wilt openen FFL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FFL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Find Fast Indexer Document List Format Microsoft

Wat is een bestand FFL?

Bevat een lijst van documenten die worden gevonden door Microsoft Find Fast, een zoekfunctie die wordt gebruikt door Microsoft Office en Outlook. Gecreëerd en geüpdatet met behulp van het Snel besturingspaneel en niet handmatig geopend moeten worden.

Typisch 'Ffastun.Ffl' genoemd en in de hoofdmap van een geïndexeerde harde schijf.

Hoe een bestand openen FFL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FFL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FFL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FFL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FFL openen

Andere problemen met een bestand FFL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FFL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FFL:

  • het gekozen bestand FFL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FFL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FFL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand