Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FFO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FFO. Als je het bestand wilt openen FFO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FFO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Find Fast Indexer Document Properties Cache Format Microsoft

Wat is een bestand FFO?

Beveiligt eigenschappen van documenten die zijn gevonden met behulp van Microsoft Find Fast. Kan informatie bevatten zoals de auteur en de titel van het document. Gegenereerd na het uitvoeren van een Find Fast search.

Typisch 'Ffastun.Ffo' genoemd en in de hoofdmap van een vaste schijf die is geïndexeerd.

Hoe een bestand openen FFO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FFO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FFO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FFO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FFO openen

Andere problemen met een bestand FFO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FFO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FFO:

  • het gekozen bestand FFO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FFO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FFO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand