Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FFS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FFS. Als je het bestand wilt openen FFS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FFS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FME Desktop Feature Store Format Safe Software

Wat is een bestand FFS?

Gegevensbestand gemaakt door FME Desktop, een applicatie die wordt gebruikt voor het manipuleren en converteren van ruimtelijke gegevens. Bevat "functies", welke ruimtelijke datasets en objecten zijn opgeslagen in de formatneutrale weergave van FME Desktop.

FFS-bestanden zijn handig om gegevens op te slaan in het native-toepassingsformaat, zodat het op meerdere manieren kan worden omgezet.

Hoe een bestand openen FFS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FFS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FFS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FFS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FFS openen

Andere problemen met een bestand FFS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FFS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FFS:

  • het gekozen bestand FFS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FFS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FFS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand