Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FH. Als je het bestand wilt openen FH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Symantec Backup Exec Format Symantec

Wat is een bestand FH?

"Bestandsgeschiedenis" back-upbestand gemaakt door Backup Exec, een back-up applicatie voor kleine en middelgrote bedrijven. Opslaan van back-upgegevens voor een fysiek of virtueel computersysteem. Opgeslagen als onderdeel van een "Catalogus", dat is een verzameling bestanden die op een bepaalde tijd worden opgeroepen.

FH-bestanden worden gebruikt voor het uitvoeren van bestandssystemherstelingen in de komstdata is verloren of beschadigd. Ze worden opgeslagen met andere bestandstypen die samen de back-up omvatten.

Hoe een bestand openen FH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FH openen

Andere problemen met een bestand FH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FH:

  • het gekozen bestand FH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand