Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FHC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FHC. Als je het bestand wilt openen FHC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FHC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Canute - FHC Data Format Canute

Wat is een bestand FHC?

Gegevensformaat gebruikt door FHC (Full Hydraulic Calculation), een programma voor het beheren van brandsproeiersystemen. Bevat een lijst met pijpen, koppen, knooppunten en projectgegevens, die een hydraulisch netwerk maken. Hiermee kan FHC het netwerk berekenen.

Hoe een bestand openen FHC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FHC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FHC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FHC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FHC openen

Andere problemen met een bestand FHC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FHC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FHC:

  • het gekozen bestand FHC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FHC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FHC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand