Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FHF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FHF. Als je het bestand wilt openen FHF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FHF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Free Hide Folder Data Format Cleanersoft Software

Wat is een bestand FHF?

Backup-bestand gemaakt door Free Hide Folder, een programma dat wordt gebruikt om folders in Windows te verbergen. Hiermee slaat u een reservekopie op van alle mappen die de gebruiker heeft gekozen om te verbergen. Kan worden gebruikt om alle mappen te herstellen die zijn verborgen nadat ze zijn geopend.

De mappen die verborgen zijn met Free Hide Folder kunnen niet door iemand anders gevonden worden. Bij het gebruik van Free Hide Folder is het daarom belangrijk om back-ups te maken (FHF-bestanden) en op een veilige locatie op te slaan.

Hoe een bestand openen FHF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FHF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FHF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FHF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FHF openen

Andere problemen met een bestand FHF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FHF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FHF:

  • het gekozen bestand FHF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FHF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FHF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand