Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FIC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FIC. Als je het bestand wilt openen FIC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FIC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
WINDEV Hyper File Database PC SOFT

Wat is een bestand FIC?

Relational database format gebruikt door WinDev Windows en software voor mobiele apparatuur. Biedt een relationele database en kan een HyperFileSQL Mobile database of een HyperFileSQL Client / Server database zijn. Wordt gebruikt voor het opslaan van gestructureerde data voor WinDev applicaties.

Hoe een bestand openen FIC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FIC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FIC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FIC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FIC openen

Andere problemen met een bestand FIC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FIC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FIC:

  • het gekozen bestand FIC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FIC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FIC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand