Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FID Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FID. Als je het bestand wilt openen FID, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FID

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
File Investigator Database Format Forensic Innovations

Wat is een bestand FID?

Database genoteerd door File Expander, een bestand en data object analyse programma. Bevat beschrijvingen van bestandsformaten ondersteund door File Expander. Genoemd als " FIEngine.Fid ". Ook gebruikt door de File Investigator SDK.

Hoe een bestand openen FID?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FID niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FID lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FID associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FID openen

Andere problemen met een bestand FID

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FID bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FID:

  • het gekozen bestand FID is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FID met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FID bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand