Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FIF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FIF. Als je het bestand wilt openen FIF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FIF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Fractal Image Format Interwoven Systems

Wat is een bestand FIF?

Grafisch bestandsformaat ontwikkeld door MediaBin, die door Interwoven Systems werd verworven. Beveiligt een afbeelding met fractals, die kleiner grafieken zijn die binnen een afbeelding kunnen worden herhaald en veranderd zonder de beeldkwaliteit te verliezen. Wordt gebruikt voor vulstructuren of andere herhaalbare patronen. Ook gebruikt om high-definition prints te maken.

FIF bestanden worden gemaakt met behulp van een lossy compressie algoritme. Het algoritme identificeert gemeenschappelijke fractalen binnen het oorspronkelijke beeld en reconstrueert dan het beeld met behulp van de fractalen. Hierdoor kunnen FIF-bestanden gecomprimeerd worden op verhoudingen tot 2500: 1.

FIF-bestanden kunnen worden opgeslagen en geladen in Adobe Photoshop met de plug-in van Genuine Fractals.

Hoe een bestand openen FIF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FIF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FIF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FIF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FIF openen

Andere problemen met een bestand FIF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FIF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FIF:

  • het gekozen bestand FIF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FIF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FIF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand