Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FIL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FIL. Als je het bestand wilt openen FIL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FIL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
File List dataBased Intelligence

Wat is een bestand FIL?

Lijst met databaseobjecten opgeslagen in een database. Gemaakt door vroege versies van dBASE, evenals ACL voor Windows. Net als een .STR-bestand, dat de structuur van een dBASE-database definieert.

Hoe een bestand openen FIL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FIL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FIL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FIL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FIL openen

Andere problemen met een bestand FIL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FIL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FIL:

  • het gekozen bestand FIL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FIL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FIL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand