Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FILE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FILE. Als je het bestand wilt openen FILE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FILE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Generic Windows Format N/A

Wat is een bestand FILE?

Een bestand is een generieke bestandsuitbreiding die kan worden toegevoegd aan een Windows-bestand dat geen extensie heeft. Het is een onbekend bestandstype en geen geassocieerd programma zal het automatisch openen.

Aangezien het bestand een generieke extensie heeft, kunt u proberen om een ​​bestand ".File" te openen door het naar toepassingen te slepen die u denkt dat het kan openen. Als het bestand is geformatteerd als een tekstbestand, kunt u in ieder geval de inhoud van het bestand bekijken door deze in een teksteditor te openen.

Hoe een bestand openen FILE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FILE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FILE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FILE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FILE openen

Andere problemen met een bestand FILE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FILE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FILE:

  • het gekozen bestand FILE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FILE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FILE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand