Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FITS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FITS. Als je het bestand wilt openen FITS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FITS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Flexible Image Transport System Format N/A

Wat is een bestand FITS?

Bitmap grafisch gemaakt in het FITS-formaat (Flexible Image Transport System), die oorspronkelijk werd opgegeven door de International Astronomical Union (IAU). Kan zowel binaire gegevens als ASCII-tekst bevatten. Wordt gebruikt als standaardformaat voor het opslaan van astronomische gegevens.

FITS-bestanden worden vaak gebruikt om opgeslagen frames op te slaan van telescoopwaarnemingen.

Hoe een bestand openen FITS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FITS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FITS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FITS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FITS openen

Andere problemen met een bestand FITS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FITS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FITS:

  • het gekozen bestand FITS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FITS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FITS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand