Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FLAC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FLAC. Als je het bestand wilt openen FLAC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FLAC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Audio Files Encoded By Flac - Free Lossless Audio Codec N/A

Wat is een bestand FLAC?

Open-audio-formaat dat gebruik maakt van lossless audio compressie, wat betekent dat het geen originele audiogegevens verwijdert. Comprimeert geluidsbestanden zonder verlies van kwaliteit.

Een FLAC-vingerafdrukbestand, dat de bestandsnaam en checksuminformatie voor een FLAC-bestand bevat, kan samen met het FLAC-bestand gegenereerd worden. Dit bestand wordt typisch genaamd "ffp.Txt" en kan worden gemaakt met de volgende opdracht:

"metaflac --show-md5sum flac_file_names> ffp.Txt".

Voor meer informatie over het FLAC-formaat, bezoek de FLAC website.

Hoe een bestand openen FLAC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FLAC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FLAC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FLAC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FLAC openen

Andere problemen met een bestand FLAC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FLAC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FLAC:

  • het gekozen bestand FLAC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FLAC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FLAC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies FLAC
FLAC naar MP3FLAC naar 3GPFLAC naar AACFLAC naar AC3FLAC naar ALACFLAC naar APEFLAC naar CDAFLAC naar FLAFLAC naar M4AFLAC naar MP4FLAC naar OGGFLAC naar WAVFLAC naar WMAFLAC naar WV