Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FLAME Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FLAME. Als je het bestand wilt openen FLAME, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FLAME

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Fractal Flames Format N/A

Wat is een bestand FLAME?

Gegevensbestand dat parameters voor het maken van fractale grafieken en animaties genaamd "vlammen" opslaat. kan één of meer fractale patronen bevatten, die elk kunnen worden aangepast door variabelen en gradiënten die door de fractal worden gebruikt, aan te passen. Opgeslagen in een XML-formaat en moet worden gemaakt door een softwareprogramma om een ​​bijbehorende afbeelding of animatie uit te voeren.

Fractal vlammen worden gebruikt door Electric Sheep, een gedistribueerde computer applicatie die fractale vlammen op de computers van de gebruiker maakt en vervolgens video's levert als desktop screensavers.

Hoe een bestand openen FLAME?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FLAME niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FLAME lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FLAME associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FLAME openen

Andere problemen met een bestand FLAME

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FLAME bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FLAME:

  • het gekozen bestand FLAME is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FLAME met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FLAME bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand