Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FLB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FLB. Als je het bestand wilt openen FLB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FLB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FileMaker Pro Label Format FileMaker

Wat is een bestand FLB?

Bestand gebruikt door FileMaker Pro, een desktop database applicatie. Opgeslagen met behulp van XML-opmaak en bevat afmetingen op het etiketformaat. Wordt vaak gebruikt voor het afdrukken van postadres stickers. Kan worden gevuld met FileMaker database records.

De FileMaker installatie bevat meerdere standaard label layouts, zoals Avery en DYMO lay-outs. De bestanden zijn in de / Extensions / Labels / directory van de FileMaker installatie.

Hoe een bestand openen FLB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FLB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FLB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FLB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FLB openen

Andere problemen met een bestand FLB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FLB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FLB:

  • het gekozen bestand FLB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FLB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FLB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand