Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FLC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FLC. Als je het bestand wilt openen FLC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FLC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AutoDesk FLIC Format Autodesk

Wat is een bestand FLC?

Animatiebestand gebaseerd op het .FLI-formaat, maar ondersteunt grotere films en andere extra functies. Bevat een filmclip gemaakt door Autodesk animatie software, zoals Animator Pro. Beelden die in de animatie worden gebruikt worden gecomprimeerd met RLE-compressie om de bestandsgrootte te verminderen.

Hoe een bestand openen FLC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FLC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FLC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FLC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FLC openen

Andere problemen met een bestand FLC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FLC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FLC:

  • het gekozen bestand FLC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FLC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FLC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand