Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FLD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FLD. Als je het bestand wilt openen FLD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FLD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
YSFLIGHT Field Format YSFLIGHT.com

Wat is een bestand FLD?

Bestand gebruikt door YSFLIGHT, een vlucht simulatie spel. Bewaart de lay-out voor een vliegveld en kan landingsstrips, torens, taxibaden en andere vliegveldfuncties omvatten. Sla ook een verwijzing naar het terrein gegevensbestand op. Gebruikt voor het opslaan van een kaartgegevens.

Aangepaste FLD-bestanden kunnen worden gemaakt met behulp van YSFLIGHT Scenery Editor.

Hoe een bestand openen FLD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FLD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FLD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FLD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FLD openen

Andere problemen met een bestand FLD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FLD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FLD:

  • het gekozen bestand FLD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FLD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FLD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand