Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FLG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FLG. Als je het bestand wilt openen FLG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FLG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IsoPuzzle Flag Format The IsoPuzzle Team

Wat is een bestand FLG?

Bestand gebruikt door IsoPuzzle, een programma dat gebruikt wordt om gegevens te herstellen van gekraste of onvolledige verbrande cd- en dvd-discbeelden. Bevat een lijst van goede sectoren in een bijbehorend .ISO-bestand. Markeert herstelbare sectoren zodat ze kunnen worden gereconstrueerd in een nieuwe schijfafbeelding.

IsoPuzzle ondersteunt geen audio-cd's, vcd's of SVCD's.

Hoe een bestand openen FLG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FLG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FLG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FLG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FLG openen

Andere problemen met een bestand FLG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FLG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FLG:

  • het gekozen bestand FLG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FLG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FLG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand