Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FLI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FLI. Als je het bestand wilt openen FLI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FLI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk Animator FLIC Animation Old Format Autodesk

Wat is een bestand FLI?

Film of animatie gemaakt door Autodesk animatie software, zoals Animator Pro. Gebruik loslose compressie, wat de bestandsgrootte verlaagt, maar behoudt de originele kwaliteit.

Het FLI-formaat is vervangen door een soortgelijk formaat dat de .FLC-extensie gebruikt. FLIC-spelers kunnen meestal zowel FLI- als FLC-bestanden afspelen.

Hoe een bestand openen FLI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FLI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FLI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FLI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FLI openen

Andere problemen met een bestand FLI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FLI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FLI:

  • het gekozen bestand FLI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FLI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FLI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand