Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FLIC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FLIC. Als je het bestand wilt openen FLIC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FLIC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk Animator Animation N/A

Wat is een bestand FLIC?

Een FLIC-bestand is een film of animatie gemaakt door Autodesk animatie software, zoals Animator Pro. Het bevat meerdere frames met elk frame dat bestaat uit een afbeelding en andere gegevens, zoals paletten en labels. FLIC-bestanden zijn vergelijkbaar met .FLI-bestanden, maar niet zo populair.

Het FLIC-formaat beschikt over lossless compressie om de animatiebestandsgrootte te verminderen, terwijl de oorspronkelijke kwaliteit wordt behouden. Het FLIC formaat is vervangen door een soortgelijk formaat dat de .FLC extensie gebruikt. FLIC-spelers kunnen meestal zowel FLI- als FLC-bestanden afspelen.

Hoe een bestand openen FLIC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FLIC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FLIC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FLIC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FLIC openen

Andere problemen met een bestand FLIC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FLIC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FLIC:

  • het gekozen bestand FLIC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FLIC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FLIC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand