Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FLIPCHART Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FLIPCHART. Als je het bestand wilt openen FLIPCHART, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FLIPCHART

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ActivInspire Flipchart Format Promethean

Wat is een bestand FLIPCHART?

Een FLIPCHART bestand is een presentatie gemaakt met ActivInspire, een educatieve lesplanning applicatie. Het bevat elementen van een lesplan zoals rekenkundige principes en probleemoplossende oefeningen. FLIPCHART-bestanden opslaan verschillende soorten lessen, waaronder zinpuzzels, wiskundelessen, meercijferige additievenproblemen en Jeopardy-spel sjablonen.

FLIPCHART-bestanden worden doorgaans door docenten gebruikt voor het opslaan van interactieve presentaties voor studenten. Opvoeders gebruiken het ActivInspire-programma om de lessen te creëren en hen dan te presenteren met interactieve, elektronische whiteboard hardware zoals ActivBoard Touch, welke functies multitouch mogelijkheden en een droog-wissen oppervlak.

Als u geen presentatiehardware heeft voor het presenteren van FLIPCHART-bestanden, kunt u met ActiveInspire uw FLIPCHART-bestanden exporteren naar een meer populair formaat, zoals .PPT, .DOC, .PDF, .HTML of .SWF. Om dit te doen selecteert u Flipchart & rarr. Exporteer en selecteer vervolgens in welk formaat u het FLIPCHART-bestand wilt exporteren.

Flipcharts kunnen ook worden opgeslagen met de .FLP extensie, welke ActivInspire ook ondersteunt.

Hoe een bestand openen FLIPCHART?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FLIPCHART niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FLIPCHART lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FLIPCHART associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FLIPCHART openen

Andere problemen met een bestand FLIPCHART

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FLIPCHART bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FLIPCHART:

  • het gekozen bestand FLIPCHART is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FLIPCHART met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FLIPCHART bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand