Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FLK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FLK. Als je het bestand wilt openen FLK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FLK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Folder Lock Encrypted Format NewSoftwares

Wat is een bestand FLK?

Gecodeerd "locker" bestand gemaakt door Map Lock, een programma dat wordt gebruikt om bestanden en mappen te beschermen. Beveiligt een verzameling bestanden en mappen die zijn gecodeerd door de software en wachtwoord beveiligd met een door gebruikers geleverde wachtwoord. Beschermd met 256-bits AES-encryptie.

FLK-bestanden worden gebruikt voor het beveiligen van informatie op computerhard drives en USB-stations. Ze worden mogelijk niet verwijderd van computers die Map Lock hebben geïnstalleerd. Bovendien kunnen ze alleen worden geopend en geopend met het juiste wachtwoord.

Hoe een bestand openen FLK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FLK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FLK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FLK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FLK openen

Andere problemen met een bestand FLK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FLK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FLK:

  • het gekozen bestand FLK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FLK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FLK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand