Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FLKA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FLKA. Als je het bestand wilt openen FLKA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FLKA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Folder Lock Encrypted Portable Folder Format NewSoftwares

Wat is een bestand FLKA?

Gecodeerd archief gemaakt door Folder Lock, een programma dat wordt gebruikt voor het back-up van gevoelige gegevens in "lockers". slaat een gecodeerd archief van bestanden op en kan alleen worden geopend met het wachtwoord dat door de gebruiker is ingesteld. Gebruik FAT32 bestandssysteem opmaak en ondersteunt maximaal 4GB bestandsformaten. Kan worden backed up naar de online backup service van NewSoftware voor externe back-up en herstel. Kan ook worden geschreven naar externe schijven of cd's / dvd's.

FLKA-bestanden worden aangeduid als draagbare kluisjes. Folderslot ondersteunt ook Basic Lockers (.FLKB extensie), die geen limiet van 4 GB bestandsgrootte hebben, maar kunnen niet worden gebruikt bij de online back-up service van NewSoftware.

De FLKA en FLKB extensies werden geïntroduceerd met Folder Lock 7. Voorgaande versies van de software gebruiken .FLK bestanden voor lockers.

Hoe een bestand openen FLKA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FLKA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FLKA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FLKA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FLKA openen

Andere problemen met een bestand FLKA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FLKA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FLKA:

  • het gekozen bestand FLKA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FLKA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FLKA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand