Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FLKB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FLKB. Als je het bestand wilt openen FLKB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FLKB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Folder Lock Encrypted Folder Format NewSoftwares

Wat is een bestand FLKB?

Gecodeerd archief, of 'locker', gecreëerd door Map Lock, een toepassing die wordt gebruikt voor het beveiligen van gevoelige bestanden. Bevat een verzameling bestanden die alleen met het lockerwachtwoord kunnen worden geopend. Gebruik NTFS-bestandssysteem opmaak en ondersteunt onbeperkt bestandsgrootte. Wordt gebruikt voor back-up van persoonlijke documenten en andere gevoelige bestanden.

FLKB bestanden worden aangeduid als Basic Lockers. Folder Lock ondersteunt ook Portable Lockers (.FLKA extension), die een limiet van 4 GB bestandsgrootte hebben. Terwijl draagbare kluisjes kunnen worden ondersteund met behulp van NewSoftware's online back-up service, kan Basic Lockers het niet.

FLKB en FLKA bestanden werden geïntroduceerd met versie 7 van Folder Locker. Vorige softwareversies gebruiken .FLK-bestanden voor lockers.

Hoe een bestand openen FLKB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FLKB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FLKB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FLKB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FLKB openen

Andere problemen met een bestand FLKB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FLKB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FLKB:

  • het gekozen bestand FLKB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FLKB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FLKB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand