Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FLO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FLO. Als je het bestand wilt openen FLO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FLO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Micrografx FlowCharter Flowchart Format iGrafx

Wat is een bestand FLO?

Flowchart gemaakt met Micrografx FlowCharter versie 7. Kan kaarten, diagrammen, grafieken en spreadsheets bevatten. Gebruikt voor procesanalyse en modellering. Ontworpen om organisaties te helpen modelleren en verbeteren van bedrijfsprocessen.

Micrografx is nu iGrafx. IGrafx FlowCharter kan FLO-bestanden nog steeds openen.

Hoe een bestand openen FLO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FLO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FLO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FLO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FLO openen

Andere problemen met een bestand FLO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FLO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FLO:

  • het gekozen bestand FLO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FLO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FLO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand