Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FLOW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FLOW. Als je het bestand wilt openen FLOW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FLOW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Expression SketchFlow Data Format Microsoft

Wat is een bestand FLOW?

Projectbestand gemaakt door Expression SketchFlow, een programma dat wordt gebruikt voor het ontwerpen van webapplicaties. Bewaart een stroomdiagram van de gebruikerservaring en lay-outs voor elk van de gebruikersinterface schermen (opgeslagen in .XAML-bestanden). Voornamelijk gebruikt voor media- en webtoepassingen.

Expression SketchFlow-projecten kunnen worden geëxporteerd naar Microsoft Word-documenten (.DOCX-bestanden) voor documentatie en beoordeling. Zij kunnen ook worden voorgelegd aan samenwerkende teamleden, die elk een ontwerpfeedback kunnen geven met behulp van .FEEDBACK-bestanden.

Hoe een bestand openen FLOW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FLOW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FLOW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FLOW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FLOW openen

Andere problemen met een bestand FLOW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FLOW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FLOW:

  • het gekozen bestand FLOW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FLOW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FLOW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand