Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FLP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FLP. Als je het bestand wilt openen FLP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FLP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Floppy Disk Image N/A

Wat is een bestand FLP?

Disk-afbeelding gemaakt van een 3.5-inch diskette. Wordt vaak gemaakt met een MS-DOS-programma of een programma van een oudere versie van Windows. Kan worden gebruikt voor het opslaan van opstartbare bestanden en opstarten van gastbesturingssystemen op gevirtualiseerde platforms. kopiëren van de inhoud van een schijf naar meerdere diskettes.

Het floppy disk image programma genaamd fdimage.Exe is een gemeenschappelijk MS-DOS programma gebruikt om FLP bestanden te maken. Het is ook opgenomen in FreeBSD-installatie-cd's.

Hoe een bestand openen FLP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FLP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FLP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FLP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FLP openen

Andere problemen met een bestand FLP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FLP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FLP:

  • het gekozen bestand FLP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FLP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FLP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand