Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FLT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FLT. Als je het bestand wilt openen FLT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FLT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk Animator FLIC Format Presagis

Wat is een bestand FLT?

3D scène omschrijving bestand gemaakt in het OpenFlight formaat. Sla gegevens op in een hiërarchische structuur en beschrijft hoe u een 3D-scène kunt maken voor een real-time beeldgenerator. Vaak gebruikt voor militaire, stedelijke stad, en flight simulatie visualisaties.

Het OpenFlight formaat is ontwikkeld en onderhouden door Presagis (voorheen MultiGen-Paradigm). Het is algemeen aangenomen als het standaard formaat in de 3D visuele simulatie gemeenschap. Applicaties zoals 3ds Max en Blender bieden native ondersteuning voor het bestandstype.

Hoe een bestand openen FLT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FLT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FLT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FLT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FLT openen

Andere problemen met een bestand FLT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FLT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FLT:

  • het gekozen bestand FLT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FLT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FLT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand