Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FLV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FLV. Als je het bestand wilt openen FLV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FLV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Flash Video Format Adobe Systems

Hoe een bestand openen FLV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FLV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FLV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FLV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FLV openen

Andere problemen met een bestand FLV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FLV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FLV:

  • het gekozen bestand FLV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FLV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FLV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies FLV
FLV naar BIKFLV naar 264FLV naar 3GPFLV naar 3GPP2FLV naar AVCFLV naar AVIFLV naar BNKFLV naar DIVXFLV naar F4VFLV naar M2TSFLV naar M4VFLV naar MKVFLV naar MOVFLV naar MP3FLV naar MP4FLV naar MPEGFLV naar MPGFLV naar MTSFLV naar OGGFLV naar SWFFLV naar TRPFLV naar TSFLV naar VOBFLV naar WEBMFLV naar WMV