Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FM. Als je het bestand wilt openen FM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FileMaker Pro Database Format Adobe Systems

Wat is een bestand FM?

Publishing of pagina authoring document gemaakt met Adobe FrameMaker. Gebruik XML om de documentstructuur te maken. Framemaker kan gebruikt worden om documenten te publiceren voor drukwerk of op het web. Het is alleen beschikbaar op Windows en Unix platforms.

FrameMaker documenteert tekst, rasterafbeeldingen en vectorafbeeldingen, inclusief .SVG-afbeeldingen. Pagina's kunnen worden opgeslagen als .PDF-bestanden voor betere compatibiliteit met andere systemen.

Hoe een bestand openen FM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FM openen

Andere problemen met een bestand FM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FM:

  • het gekozen bestand FM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies FM
FM naar EDD