Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FM3 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FM3. Als je het bestand wilt openen FM3, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FM3

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lotus 1-2-3 Release 3.x Spreadsheet Format IBM

Wat is een bestand FM3?

Bestand gemaakt door oudere versies van de Lotus 1-2-3 spreadsheet software. Bevat de weergaveformatering voor een .WK3-werkblad. Kan formatteringsgegevens bevatten voor cellen, randen, lettertypen, schaduwen en andere weergave-elementen. Kan worden geopend door sommige oudere versies van Microsoft Excel.

Hoewel Lotus 1-2-3 de formatteringsinformatie voor sommige spreadsheetbestanden heeft gescheiden, gebruiken de recente spreadsheettoepassingen deze conventie niet.

Hoe een bestand openen FM3?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FM3 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FM3 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FM3 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FM3 openen

Andere problemen met een bestand FM3

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FM3 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FM3:

  • het gekozen bestand FM3 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FM3 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FM3 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand