Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FME Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FME. Als je het bestand wilt openen FME, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FME

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FME Mapping Format Safe Software

Wat is een bestand FME?

Ruimtelijke gegevens mapping bestand gemaakt door FME Workbench, een visuele datavertaalprogramma bij FME Desktop. Opgemaakt in gewone tekst en bevat "functies" en "fabrieken" die ruimtelijke gegevens manipuleren tussen verschillende formaten.

De FME Workbench-applicatie slaat projecten projectief op als .FMW-bestanden. U kunt echter kiezen om het bestand op te slaan in het tekstformaat FME door File & rarr te selecteren. Opslaan als ... En kies "FME Mapping File" in de vervolgkeuzelijst.

FME-bestanden kunnen worden uitgevoerd via de FME Universal Translator, die ook bij FME Desktop is opgenomen.

Hoe een bestand openen FME?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FME niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FME lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FME associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FME openen

Andere problemen met een bestand FME

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FME bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FME:

  • het gekozen bestand FME is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FME met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FME bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand