Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FMELIC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FMELIC. Als je het bestand wilt openen FMELIC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FMELIC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FME License Format Safe Software

Wat is een bestand FMELIC?

Licentiebestand gebruikt door FME Desktop, een suite van ruimtelijke ETL (Extract, Transform, Load) applicaties. Bevat een geldige licentiesleutel voor de software. Wordt gebruikt voor het registreren en activeren van de software.

FMELIC-bestanden worden gewoonlijk opgehaald met behulp van een link die door Safe Software wordt geleverd nadat de FME Desktop is gedownload. Safe Software stuurt meestal de downloadlink voor de licentiesleutel via email.

FME-licentiebestanden zijn van toepassing op zowel de proef- als aangekochte versies van FME Desktop.

Hoe een bestand openen FMELIC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FMELIC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FMELIC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FMELIC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FMELIC openen

Andere problemen met een bestand FMELIC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FMELIC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FMELIC:

  • het gekozen bestand FMELIC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FMELIC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FMELIC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand