Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FMI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FMI. Als je het bestand wilt openen FMI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FMI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FME Workbench Mapping Format Safe Software

Wat is een bestand FMI?

Bestand gebruikt door FME Desktop, een geografische informatiesysteem ETL (Extract, Transform, Load) applicatie. Bevat variabelen en instructies die worden gebruikt bij het manipuleren van GIS-gegevens. Dienst als een herbruikbare bibliotheek.

Hoe een bestand openen FMI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FMI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FMI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FMI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FMI openen

Andere problemen met een bestand FMI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FMI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FMI:

  • het gekozen bestand FMI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FMI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FMI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand