Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FMP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FMP. Als je het bestand wilt openen FMP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FMP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AutoCAD Font Map Autodesk

Wat is een bestand FMP?

Font-instellingenbestand gebruikt door AutoCAD, een CAD-programma dat wordt gebruikt voor het tekenen en documenteren van 2D- en 3D-ontwerpen. Bewaart een kaart tussen een lijst van lettertypes en hun vervangers. Bevat vaak verwijzingen naar .PFB-, .SHX- en .TTF-bestanden. Geopend door AutoCAD wanneer een standaard lettertype niet kan worden gevonden om het vervangende lettertype te vinden dat moet worden gebruikt.

FMP bestanden worden opgeslagen in gewone tekst en kunnen bewerkt worden met een teksteditor. Ze bewaren substituties gescheiden door regelbreekt in de volgende indeling:

original_font.Replacement_font_file

Het standaard AutoCAD-lettertypekaartbestand heeft de naam acad.Fmp voor AutoCAD en acadlt.Fmp voor AutoCAD LT.

Hoe een bestand openen FMP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FMP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FMP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FMP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FMP openen

Andere problemen met een bestand FMP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FMP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FMP:

  • het gekozen bestand FMP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FMP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FMP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand