Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FMP12 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FMP12. Als je het bestand wilt openen FMP12, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FMP12

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FileMaker Pro Database Format FileMaker

Wat is een bestand FMP12?

Database bestand gemaakt door FileMaker Pro 12, een persoonlijke en zakelijke database ontwikkeling programma. Bewaart de database structuur (tabellen en velden) en de records die de tabellen invullen. Kan ook aangepaste formulieren, rapporten en andere databaseobjecten bevatten. Kan een aangepast thema bevatten voor het personaliseren van de interface.

FileMaker Pro-databases kunnen worden gebruikt voor het opslaan van contacten, bedrijfsinventarisatie, projectgegevens, facturen en andere informatie. Databases kunnen via teamleden via het web worden gedeeld of door gebruik te maken van iPhone- en iPad-apparaten met de FileMaker Go-app geïnstalleerd.

Het formaat FMP12 is nieuw met FileMaker Pro 12. FileMaker Pro 7-11 gebruikt de extensie .FP7.

Hoe een bestand openen FMP12?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FMP12 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FMP12 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FMP12 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FMP12 openen

Andere problemen met een bestand FMP12

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FMP12 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FMP12:

  • het gekozen bestand FMP12 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FMP12 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FMP12 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand