Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FMPSL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FMPSL. Als je het bestand wilt openen FMPSL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FMPSL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FileMaker Pro Database Snapshot Format FileMaker

Wat is een bestand FMPSL?

Database snapshot bestand gemaakt door FileMaker Pro 12 database development software. Hiermee slaat u de status van de huidige databaseweergave op. Bevat de geselecteerde records, de visuele lay-out en andere zichtbare informatie. Vaak gebruikt voor het verzenden van rapporten.

Met FMPSL-bestanden kunnen snapshots worden gereconstrueerd in een ander exemplaar van FileMaker, of met FileMaker Go, een applicatie voor iPhone- en iPad-gebruikers. Momentopnames kunnen worden gemaakt met FileMaker Pro en FileMaker Go. Om in FileMaker Pro aan te maken, kies File & rarr. Opslaan / verzenden van records als & rarr. Snapshot Link ....

Momentopnames werden geïntroduceerd met FileMaker Pro 11, die de .FPSL-extensie gebruikt in plaats van de FMPSL-extensie, die in versie 12 wordt gebruikt.

Hoe een bestand openen FMPSL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FMPSL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FMPSL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FMPSL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FMPSL openen

Andere problemen met een bestand FMPSL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FMPSL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FMPSL:

  • het gekozen bestand FMPSL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FMPSL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FMPSL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand