Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

FMW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand FMW. Als je het bestand wilt openen FMW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ FMW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FME Workspace Format Safe Software

Wat is een bestand FMW?

Project opgeslagen door FME Workbench, een ruimtelijk datavertaalprogramma dat bij de FME Desktop Suite is opgenomen. Bevat ruimtelijke data manipulatie instellingen, opgeslagen als een visuele lay-out. Kan invoerdatasets, vertaaleigenschappen en uitvoerinstellingen opslaan.

FME Workbench-projecten kunnen gegevens lezen van veel relationele databaseformaten, evenals tekstbestanden en tientallen proprietary formaten. Vanwege de ondersteuning van het programma voor breed ondersteunen van gegevensformaat, wordt het een ruimtelijk ETL-programma (Extract, Transform, Load) genoemd.

Hoe een bestand openen FMW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand FMW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de FMW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand FMW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand FMW openen

Andere problemen met een bestand FMW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand FMW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken FMW:

  • het gekozen bestand FMW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand FMW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand FMW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand